Produkt je vyřazen!

 
 
 
Produkt již není v naší nabídce.
Kontaktujte, prosím, manažera produktu:

iusr
 
 
 
 
 

 

SONY FDR-AX100E Videokamera s rozlišením 4K Ultra HD+MOVIE STUDIO 13 PLATINUM ZDARMA

 
 
 
 

 

SONY FDR-AX100E Videokamera s rozlišením 4K Ultra HD+MOVIE STUDIO 13 PLATINUM ZDARMA

 Nedostupný 

 


 
 
 

 

 

Výrobce

SONY 

Kód26071827
Part No.FDRAX100EB.CEE



 
 
 



 
 
 

 

 

• Rozlišení 4K vám otevře oči do nové éry potěšení Videokamera FDR-AX100 podporuje rozlišení 4K (3840 x 2160), formát špičkového rozlišení, který nabízí čtyřnásobné rozlišení oproti Full HD. Umožňuje natáčet neuvěřitelné podrobnosti a pořídit...

 
 
 

  •  
 

 

 

Doporučujeme zakoupit s tímto produktem


 

 
 

HVL-LEIR1 Videoreflektor na baterie Zachycujte zřetelné videozáznamy v úplné tmě LED a infračervené světlo *Kompaktní, ale výkonné světlo LED s výkonem 1500 luxů *Natáčejte v šeru s 2,5W infračerveným bleskem *Napájení 2 bateriemi typu...

 

3 966 Kč  bez DPH

 

4 800 Kč  s DPH
 





 
 
 

Univerzální možnosti připevnění příslušenství na patici Připojte i další příslušenství, i když je patice obsazena Ideální pro použití nasazovacího monitoru CLM-V55 s displejem LCD Používejte další příslušenství, je-li patice fotoaparátu obsazena...

 

1 822 Kč  bez DPH

 

2 205 Kč  s DPH
 





 
 
 
 

Související produkt

SONY VCT-R640 - stativ


 

Lehký, přenosný stativ, 548-1441 mm, do 3 kg Určeno pro digitální fotoaparáty a...

 

1 365 Kč  bez DPH

 

1 652 Kč  s DPH
 





 
 
 
 
 

Noste svůj fotoaparát nebo videokameru a celou svou sadu Ochranné pouzdro se sponou pro rychlé otevření a prostorem k uložení příslušenství • Uchovávejte svou sadu fotoaparátu nebo videokamery pohromadě • Rychle otevřete uzávěr a natočte akci •...

 

1 116 Kč  bez DPH

 

1 350 Kč  s DPH
 





 
 
 

* Vysoce kvalitní ochranný filtr z optického skla s vícenásobným potahem (MC) * Průhledný ochranný filtr z optického skla s vícenásobným potahem se používá k ochraně objektivu fotoaparátu před prachem, nečistotami, otisky prstů apod. * Chránič MC...

 

2 194 Kč  bez DPH

 

2 655 Kč  s DPH
 





 
 
 

Stylové přepravní pouzdro pro veškeré potřebné fotografické vybavení Měkké pouzdro pro fotoaparát NEX, s nasazeným standardním objektivem a další objektiv nebo příslušenství Tenké, uhlazené a stylové – ideální na ven Chrání váš fotoaparát,...

 

1 196 Kč  bez DPH

 

1 447 Kč  s DPH
 





 
 
 

Bezpečné uložení fotoaparátu a příslušenství díky měkkému pouzdru LCS-PSC7. Pouzdro z odolného polyesteru má několik kapes se zipem a nabízí uložení až tří objektivů najednou. Měkké ramenní polstrování vám zajistí pohodlí, i když bude batoh zcela...

 

4 766 Kč  bez DPH

 

5 767 Kč  s DPH
 





 
 
 
 
 

Specifikace Všestranný stativ stabilizuje fotoaparát nebo videokameru během záznamu S paticí Quick Shoe pro rychlou manipulaci Dodávaný miniaturní stativ se připojí na monopod a poskytne stabilní základnu pro záznam Maximální zatížení až 2...

 

4 851 Kč  bez DPH

 

5 870 Kč  s DPH
 





 
 
 



 
 
 


 
 
 

 

Podrobnosti


 

Popis produktu:



• Rozlišení 4K vám otevře oči do nové éry potěšení
Videokamera FDR-AX100 podporuje rozlišení 4K (3840 x 2160), formát špičkového rozlišení, který nabízí čtyřnásobné rozlišení oproti Full HD.
Umožňuje natáčet neuvěřitelné podrobnosti a pořídit záběry pulzující životem.

• 29mm širokoúhlý objektiv ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Objektiv ZEISS® je speciálně vyladěný pro standard obrazu 4K. Je ideální pro snímky impozantních scenérií a nabízí také až 12x optický zoom a až 24x zoom s čistým obrazem, které umožňují širokoúhlý výraz obrazu.
Rozlišení je ostré i v rozích snímku díky objektivu s 11 skupinami / 17 členy, zahrnujícímu členy objektivu AA (Advanced Aspherical) a ED.

• Snímač CMOS Exmor R® zajišťuje různorodou podporu rozlišení Full HD
Videokamera FDR-AX100 nabízí velký snímač CMOS Exmor R® se světelně citlivou plochou, která je asi 4,9krát větší než u snímače obrazu typu 1/2,88.
Tento nově použitý snímač zlepšuje zřetelnost obrazu, snižuje šum i při natáčení v tmavém prostředí a umožňuje dosáhnout výrazu, který plně využívá rozostření pozadí.
Výrobce snímačů obrazu pro digitální fotoaparáty a videorekordéry č. 1.*Podle výzkumu společnosti Sony – duben 2012 až březen 2013 (50% podíl na trhu

• Pokročilý obrazový procesor BIONZ X umožňuje vyšší rychlosti a bezkonkurenční kvalitu
Pokročilý obrazový procesor BIONZ X nabízí modernější technologii než procesory BIONZ předchozí generace, aby bylo možné dosáhnout věrnější reprodukce, přirozenější a živější kvality obrazu a vyššího rozlišení.
Tento model Handycam® je vybaven několika novými prvky, které využívají možnosti vyšších rychlostí zpracování.
Mezi ně patří technologie By Pixel Super Resolution, Motion Shot Video, optický stabilizátor obrazu SteadyShot a dvojitý záznam videa.

• Podpora delší doby záznamu filmů v rozlišení 4K ve formátu XAVC S
XAVC S je formát pro záznam filmů v rozlišení 4K/HD, který byl vyvinut pro spotřebitelské využití a vychází z profesionálního formátu XAVC 4K/HD.
Podporuje rozlišení HD při rychlosti 50 Mb/s, aby spotřebitelé mohli nahrávat filmy ve vysokém rozlišení i při velmi pohyblivých záběrech.


• Podpora vysoké přenosové rychlosti HD
XAVC S je formát pro záznam filmů v rozlišení 4K/HD, který byl vyvinut pro spotřebitelské využití a vychází z profesionálního formátu XAVC 4K/HD.
Podporuje rozlišení HD při rychlosti 50 Mb/s, aby spotřebitelé mohli nahrávat filmy ve vysokém rozlišení i při velmi pohyblivých záběrech.
Použití přehrávacích zařízení mp4 a softwaru nezaručuje, že bude možné přehrávat data ve všech režimech.

• Natáčení ve vysoké obnovovací frekvenci při 120p* a rozlišení HD
Videokamera FDR-AX100 podporuje natáčení při vysoké obnovovací frekvenci v kvalitě obrazu HD (1280 x 720 pixelů).
Její schopnost nahrávat při 120p umožňuje při pozdějších úpravách v prostředí 24p zpomalené přehrávání jednou pětinou rychlosti.
Tato možnost otevírá dveře k různým využitím, například kontrole formy rychle se pohybujících sportovců. Dostupné jen při nahrávání filmů ve formátu XAVC S.

• Snadné sledování televize pomocí jednoho kabelu HDMI®
Filmy v rozlišení 4K pořízené videokamerou FDR-AX100 je možné přehrávat na monitoru 4K nebo na monitoru Full HD*, stačí připojit videokameru pomocí přibaleného kabelu HDMI®.
Monitory 4K podporují rozlišení až 4K při 30p. Je nutné nastavit v nabídce výstupu HDMI® nastavení 1920 x 1080.
Kroužek objektivu umožňuje plynule a přirozeně zaostřovat či přiblížit a oddálit obraz podle režimu zvoleného praktickým tlačítkem.

• Kolečko pro ruční ovládání
Kolečko pro ruční ovládání na boku těla umožňuje rychlou a snadnou úpravu clony, zisku (ISO) a rychlosti závěrky.

• Vestavěné filtry s neutrální hustotou
Výběr z volitelných filtrů Clear, 1/4, 1/16 nebo 1/64 ND (neutrální hustota) upravuje úrovně světla vstupujícího do objektivu.
To umožňuje tvůrcům videa přesně ovládat rychlost závěrky a clonu a rozšířit kreativní možnosti.
Ve spojení s velkým snímačem obrazu videokamery lze vytvářet krásně plynulé efekty rozostření pozadí „bokeh“ bez zvyšování rychlosti závěrky, i když natáčíte venku za slunečného počasí.

• Přehrávání Full HD na televizorech Full HD
Přesamplované přehrávání v rozlišení Full HD si také můžete vychutnat na svém televizoru HD,
který automaticky převede záznam 4K na formát 2K ve velmi vysoké kvalitě (Full HD) a využije přitom mimořádná množství dat 4K.

• TRILUMINOS™ Color. Úchvatný způsob, jak oživit vaše nejdražší vzpomínky.
Podpora technologie „TRILUMINOS Color“ společnosti Sony umožňuje prohlížení fotografií a filmů v sytých a přirozených barvách na libovolném televizoru vybaveném „displejem TRILUMINOS“.
Díky rozšířené paletě barev se znovu ponoříte do nezapomenutelně barevných okamžiků, od složitých odstínů jasně modré oblohy po přirozené tóny narůžovělé pleti.


• Oříznutí přehrávání filmů v rozlišení 4K na televizorech
Stisknutím panelu displeje mohou uživatelé oříznout obraz a zobrazit pouze část kolem stisknuté oblasti jako film Full HD.


• Nahrávejte současně filmy v maximální kvalitě i filmy mp4 připravené ke sdílení
Nahrávejte dva filmy zároveň – jeden v maximální kvalitě formátu XAVC S nebo AVCHD a druhý ve formátu mp4. Formát XAVC S je k dispozici u modelů FDR-AX100 a HDR-CX900. Videokamera FDR-AX100 může nahrávat filmy v rozlišení 4K ve formátu XAVC S.

• Jednoduché bezdrátové připojení k chytrým telefonům a mnohem víc
Připojte se bezdrátově ke svému telefonu, tabletu nebo televizoru. Vestavěné funkce Wi-Fi® a NFC umožňují bezdrátový přenos filmů a fotografií z videokamery Handycam® do chytrého telefonu či tabletu jediným dotykem.
Začněte stažením bezplatné aplikace PlayMemories Mobile pro váš systém iOS či zařízení Android. Když se dotknete videokamery Handycam® mobilním zařízením s povolenou funkcí NFC,
aktivuje se také funkce Smart Remote Control. Spouštějte a ukončujte nahrávání pomocí svého mobilu – to je ideální pro natáčení v noci, aby nedošlo k rozmazání způsobenému používáním tlačítek,
případně pro natáčení skupinových scén či sólových výkonů, kdy nechcete po zahájení nahrávání odbíhat od videokamery zpět na scénu.
Připojení Wi-Fi® umožňuje také bezdrátové přehrávání obsahu uloženého ve videokameře Handycam® na televizoru připojeném k síti (je třeba televizor kompatibilní s přehrávačem médií v síti DLNA a přístupový bod: není kompatibilní s formátem XAVC S).

• Obrazové efekty
Kreativita je s videokamerou FDR-AX100 hned po ruce, a to díky celkem 7 obrazovým efektům, jako je například fotoaparát pro děti, měkký efekt high-key, populární barvy,
posterizace, retro, částečná dekolorizace či monochromatický záběr s vysokým kontrastem, které vám nabízí prostředky pro přeměnu každodenních fotografií na působivá umělecká díla.
Při aplikaci efektů se výsledky zobrazují na displeji LCD v reálném čase. Některé funkce, například funkci rozpoznání obličeje Face Detection, není možné při použití obra


 

Obchodníci


 



 
 
 



 
 
 

 

Diskuse (0)


 

 
Diskuse neobsahuje žádné příspěvky
Vstup do diskuse - počet příspěvků:   Vstup do diskuse - počet příspěvků: 0   Odebírat diskusi e-mailem Odebírat diskusi e-mailem


 
 
 


 
 

 

 

porovnat - 0 ks

 

 

 

 

  Kód Název produktu Vaše cena    

 
 
 


 
 
 

 

Naposledy navštívené

 


 

 

 
    Kód Název produktu Vaše cena  

 
 
 


 
 
 

 

 

 
 
 
 
 





Nákupní košík
0 položek
celkem: 0
Nákupní košík
Košík
0 položek
0

 

 

 



 
 
 


 

Kontaktujte nás
*Email: *Zpráva:
Ochrana proti robotům: + =
AntiSpam: 2 plus 3 =
© 2024 COMPOS DISTRIBUTION Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o.
Zavřít
Přihlašovací údaje
Uživatelské jméno Heslo
Registrace
Proč se registrovat?
Zapomenuté heslo

Info o cookiesK provozování našeho webu eshop.compos.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.